top of page
jeepbinnenzicht_edited.jpg

Tiny House

Mijn thuis is waar mijn Pozel staat

Camper unit. Ook wel POZEL genaamd. (Poffyn – Zelderloo)

In de kofferbak van de pick-up staat een camperunit.

Daarbinnen is het gezellig wonen. We hebben een ruim tweepersoonsbed in de neus, een kookblokje met spoelbak en 2 gaspitjes, een koelkast én stromend water. In onze ‘natte cel’ hebben we een toilet, douche, wasbakje met spiegelkastje. In de zithoek hebben we een draaitafel en twee zitbanken. Alle hoeken en kanten zijn gebruikt om er bergruimte te creëren. De verlichting werkt op 12 en 100 volt, de koelkast lust gas, 12 en 220 volt. De woonunit heeft een eigen batterij zodat de batterij van de pick-up niet wordt leeg getrokken door de waterpomp of lichten. Alle comfort dus… weze het mini ( 2 op 5 m ). Ons tiny house als het ware.

Onderweg zullen we slapen in onze Pozel, geparkeerd op een camping, ergens in een woud, langs een rivier of gewoon bij gastvrije mensen thuis….

Our camper unit fits perfectly in the trunk of the pick-up. It is our tiny house. We have a bed (yes indeed) a fridge, little kitchenette, table and benches, shower and toilet. Tap water and 12v electricity add to a certain degree of comfort.

'On the road' we'll camp in the wilderness, use campsites or spend the night with people we'll meet.

The name of this tiny house? Pozel.

bottom of page